Translate

Saturday, June 29, 2024

Star Wars Bluegrass


Sosyal medyada bu yapay zeka Star Wars videosu ile karşılaşınca sizlerle paylaşmak içimden geldi.

Friday, June 21, 2024

Penguin S01

Colin Farrell'ın DC Comics'in kötü adamlarından Penguin'i oynadığı dizi Eylül ayunda izleyici ile buluşacak.
 

Thursday, June 20, 2024

R.I.P. Donald Sutherland


Çeşitli filmler ve dizilerle tanıdığımız ve yakın dönemlerde Açlık Oyunları üçlemesiyle genç seyircilerle buluşan Kanada asıllı ünlü aktör Donald Sutherland, bugün 88 yaşında yaşamını yitirdi. Merhum duayen aktör ayı zamanda yine pek çok film ve diziden tanıdığımız ve özellikle gerçek zamanlı dizi serisi olan 24'te Jack Bauer'i oynayan Kiefer Sutherland'in de babasıydı. Mekânı cennet olsun.

Wednesday, June 19, 2024

Prince Adam AI

Efendim, Yapay Zekâ'ya sormuşlar, He-Man gerçek olsa nasıl olurdu diye, o da Prens Adam neye benzerdi onu böyle tasvir etmiş.


 

Thursday, June 13, 2024

Kızılderili Avengers

Lakota Times'ın haberi için tıklayın.

Disney+ bu haftadan itibaren Avengers filmlerini de yayınlamaya başlayacak, ancak işin ilginç yanı filmlerin bir Kızılderili dilinde de dublaj kapsamına alınması oldu. Habere göre dublaj için bir Kızılderili dili olan Lakota'yı iyi bilenler stüdyoya girip dublaj yapacaklar. Kovboy filmlerinde bile yakın zamanlara kadar Kızılderililerin dilleri pek kullanılmazken, şimdi Kızılderililer için dublaj yapılıyor. Bakın şu Manitu'nun işine.😂

Monday, June 3, 2024

Venom 3: The Last Dance

 

Tom Hardy'nin MCU'da son kez karşımıza çıkacağı Venom 3: The Last Dance (Son Dans) filminin ilk afişi yayınlandı. Film, Ekim'de vizyona girecek.