Translate

Tuesday, July 30, 2024

Wolverine Meme

Örümcek Adamların ardından
Wolverine de Capsine uygun
bir poz verdi

 

Sunday, July 28, 2024

Robert Downey, Jr. @MCU


2 yeni Avengers filmi duyuruldu:

‘AVENGERS DOOMSDAY’ - Mayıs 2026

‘AVENGERS: SECRET WARS’ - Mayıs 2027

Iron Man rolüyle ölen Robert Downey Jr. da Doctor Doom rolüyle geri dönüyor.

Wednesday, July 24, 2024

The Search for Gollum


Tolkien'ın Yüzüklerin Efendisi film uyarlamalarından yeni diziler ve filmler de türemeye devam ediyor: The Hunt for Gollum, Gollum'un Peşinde, 2026'da beyaz perdede olacak.

Sunday, July 21, 2024

Green Lantern Series


DC Comics, Superman ya da Batman kadar popular olmasa da kendine ait bir hayran kitlesi olan Hal Jordan, nam-o diğer Green Lantern için bir dizi çekecek. Henüz yapımcılar genç aktörlerin arasından bir seçim yapmakla uğraşırken, güvenilir kaynaklardan gelen bilgilere göre Glen Powell, artık bu rolü üstlenmeyecek. Hatırlanacağı üzere, MCU'da Deadpool rolünü üstlenmeden önce Ryan Reynolds da bu rolü beyaz perdede canlandırmıştı.

Friday, July 12, 2024

The Penguin poster


 Colin Farrell'in Penguen rolünü üstlendiği DC Comics dizisinin posteri yayınlandı. Dizi, Eylül ayında yayınlanacak.

Thursday, July 11, 2024

No Man's Sky Fan Art

Image by Lewozz

Cin Ali KFC'de

 

Her ne kadar bir çizgi roman olmasa da çizgi roman niteliğindeki görsellerle okumayı söktüren Cin Ali'yi hemen herkes bilir. Cin Ali serisi geri dönüyor ve artık devre uygun maceraları ile okuma yazma öğrenen çocuklarla buluşacak. İşte yeni macera: Cin Ali KFC'de. 😂🍗

Wednesday, July 10, 2024

Les Aigles de Rome Tome 7

Enrico Marini, sosyal medya sayfasından yaptığı açıklamada, Roma'nın Kartalları isimli kült çizgi romanının yedinci cildinin bu Ekim ayında çıkacağını ifade etti.

Friday, July 5, 2024

'Iron' Man

 

İngilizcede 'to iron' diye bir fiil vardır ve bu, ütü yapmak anlamına gelir. Dolayısıyla Iron Man de bağlama göre ütücü olarak çevrilebilir. O halde, The Last Iron Man de Son Ütücü demektir. 😂

Thursday, July 4, 2024

Deadpool & Wolverine Press Tour



Deadpool & Wolverine filminin tanıtımı için Ryan Reynolds ve Hugh Jackman çeşitli şehirleri kapsayan bir basın turuna çıktılar. Bu video, Çin'in Şangay kentinden.

Tuesday, July 2, 2024

Zagor Pioggia Infernale

Kayıtsız Elemandan herkese selamlar. Malumunuz uzun zamandır Zagor, aylardır İtalya baskısını Süper Mike ile mücadeleye ayırmıştı. Işte o macera dizisi bu ay bitiyor ve gelecek ay epyeni bir macera nihayet başlıyor. Zagor , kızılderilileri tufan gibi bir yağmurdan korumak için kolları sivayacak.