Translate

Thursday, September 19, 2024

Penguin Premiere

Colin Farrell dizide baş rolde

Dizi TSİ 20 Eylül'de başlıyor.

 

Bucky Barnes @Thunderbolts


Captain America ve Avengers filmlerinden tanıdığımız Romen asıllı aktör Sebastian Stan, Thunderbolts filminin baş rolünde kahramanlar ekibinin lideri olarak dönebilirmiş

Monday, September 16, 2024

Ms Marvel Season 2

Disney ve Marvel'ın bazı yapımları seyirciden beklenen ilgiyi göremedi. Ama Ms Marvel da iptal edilmedi. MCU'dan Alex Perez'e göre, Bayan Marvel'ın ikinci sezonu büyük olasılıkla Multiverse Saga'nın tamamlanmasından sonra, yani Avengers: Secret Wars filminden sonra gerçekleşecek.

Sunday, September 15, 2024

Venom: The Last Dance final trailer


Baş rolünde Tom Hardy'i yeniden izleyeceğimiz, Venom: The Last Dance, 24 Ekim'de beyaz perdede izleyici ile buluşacak.

Thursday, September 12, 2024

Mafalda ya tiene 60 años

 

Mafalda 60 yaşında
Bu blogta daha önce vefat haberini paylaştığımız Arjantinli Quino'nun yarattığı çizgi karakter Mafalda, geçtiğimiz günlerde  60 yaşına girdi. Bu sebeple, Fransız çizgi roman yayın evi Glénat "Kahramanın Mafalda" isminde bir albüm yayınladı. 13 yazarın katkılarıyla Mafalda ve Quino'ya ithaf edilen bu eser ile, ikonik ve Latin Amerika ve kıta Avrupa'sında çok sevilen Mafalda böylece yeniden severleri ile buluşmuş oldu.

Monday, September 9, 2024

RIP James Earl Jones



Amerikalı aktör ve seslendirme sanatçısı James Earl Jones, yaşamını yitirdi. Çeşitli film, animasyon film ve dizilerde karşımıza çıkan merhum aktör, özellikle Yıldız Savaşlarında Darth Vader'in sesi olarak biliniyordu. Huzur içinde yatsın.

Thursday, September 5, 2024

Vision Quest

Elizabeth Olsen'in dönüşü henüz söylenti

The Geeky Cast'ın haberine göre Elizabeth Olsen, Vision's Quest dizisinde Virginia Vision'ı canlandırabilir. Daha önce Elizabeth Olsen'in diziye dönebileceği de söylenmişti.

Virginia Vision, Vision tarafından bir aile kurarak daha insan olma girişimlerinin bir parçası olarak yaratılan bir paralel karakter. Vision'ın bir kopyası yıllar önce Wanda'nın kendisinden alınan Scarlet Witch'in beyin dalgaları kullanılarak modellenmiş. Ama henüz bunlar doğrulanmamış bilgiler.

Tuesday, September 3, 2024

Joker: Folie à Deux


Todd Philips'in yönettiği ve Joaquin Phoenix ve Lady Gaga'nın başrollerini paylaştığı Joker: Folie à Deux filmi 4 Ekim'de, tam bir ay içinde vizyona girecek.

Deli bu Romalılar!

Fans d'Astérix, de René Goscinny
et d'Albert Uderzo, par Stefan Dordea
Sosyal medyada gerçekten çok düşeş sayılacak bir fotoğrafa rast geldim. Çizgi roman severler bu taşı ve onun hangi kahramana ait olduğunu hemen çıkaracaklardır. Kiminin Oburiks, kiminin Hopdediks olarak tanıdığı Obélix'in menhir denen taşı bu. Fotoğrafın öyküsünü bilmiyorum gerçi ama iddia ederim ki arabanın sahibi hariç Asterix çizgi romanlarını bilen herkesi tebessüm ettirmiştir.
 

Monday, September 2, 2024

A Complete Unknown


Dune filmlerinin baş rolünde oynayan Timothée Chalamet, Bob Dylan biyografisi filmi  A Complete Unknown ile yıl sonunda beyaz perdede olacak.